Gå ner i vikt med keto

Den populära keto-dieten har tagit Sverige med storm denna vinter. Många av oss sitter hemma en större del av tiden nu när vi inte får lov att vara så sociala och uppmuntras att hålla oss hemma för att förhindra spridningen av viruset. Julens festligheter och all god mat vi unnade oss kanske också har resulterat i ett par envisa kilon runt midjan eller höfterna! Tack och lov finns det dieter tillgängliga som inte berövar oss från kaloriernas härliga närvaro i våra liv.

Alla dieter kommer så klart med restriktioner och i detta fall är det de snabba, sockriga och fibersnåla kolhydraterna som hänvisas till skamvrån. Det innebär att bröd, ris, pasta, frukt, en del bär, bakelser, kakor, godis och potatis inte är välkomna längre. Men istället får man äta sig proppmätt på nyttiga fetter, proteiner och fibrer, vilket betyder att man inte behöver gå hungrig.

En smart grej som vi har märkt kan göra stor skillnad när man tar sig an en ny diet är att man serverar mat på fint porslin från märken som Marimekko eller 101 Copenhagen. Det blir så mycket trevligare att äta då och när man byter till en ny diet behöver man all hjälp man kan få för att underlätta processen och göra det mer njutbart. ConfidentLiving.se är en jättebra webbutik om man vill hitta bra priser på produkter till köket och hemmet, inklusive kaffebryggare och espressomaskiner. Det är där vi gör all vår shopping till hemmet i dessa dagar för de har så snabb leverans.