Kombinerade upplevelser

På senare tid har efterfrågan på helhetsupplevelser blivit väldigt stor. Ofta handlar det om att många vill kombinera smakupplevelser med något scenografiskt och avslappnande. Detta har lett till alldeles särskilda förfrågningar. Turligt nog finns det många spa i sverige som lever upp till riktigt höga förväntningar. Och därför har det blivit naturligt att samarbeta med diverse olika spa på många olika sätt. Från vår sidan så har chark och mat varit vårt givna bidrag. Och från deras sida har upplevelsen stått i centrum.

Men vad är det egentligen som lockar med just spa? Alla har nog sina egna anledningar när det kommer till att uppleva avslappning. Men en tydlig gemensam nämnare verkar vara att man vill ladda batterierna och återhämta sig från vardagliga påfrestningar. Och att välja spa är knappast en ny företeelse, tvärtom så är det något som sträcker sig långt bak i tiden. Från generation till generation har det varit ett beprövat sätt att få en paus i vardagen och en möjlighet att fokusera på sina egna behöv och önskemål. Vad som är speciellt med just spa är att man därefter kan återvända och helt enkelt prestera bättre.

Huruvida det är rätt val för dig är något som du själv kommer att behöva fundera på. Vi vet att vi har upplevt drastiska förbättringar avseende produktivitet efter att vi gjort spa till en återkommande del av vår vardag. Om ni själva ser samma förbättringar kan vi så klart inte lova, men vi är övertygade om att det kommer göra skillnad.