Nya spännande elcyklar 2021

Om du älskar elcyklar lika mycket som vi gör är du säkert nyfiken på vad som är nytt och hett på marknaden 2021! Crescent har kommit ut med Elina som passar perfekt för stadsborna. Här får du en elcykel med pakethållare, cykelkorg och USB-laddning som är perfekt när man behöver ladda telefonen under färdens gång. Elina har sju växlar och en räckvidd på 50 km, så det är inte den bästa cykeln om man tar många långturer.

Ecoride har kommit ut med Ambassador som har åtta växlar och en lite längre räckvidd på 75 km. Motorn i denna är så stark att man lätt kan transportera tunga matkassar och barnkärror. Den här elcykeln kan vara lite trögtrampad om man kör utan motorn, men å andra sidan är det en väldigt prisvärd produkt som passar i alla årstider.

För ännu längre räckvidd kan vi tipsa om den sportiga elcykeln Cortina E-Mozzo som ger dig åtta mil! Den har också åtta växlar från Shimano och ger skön assistans när man är ute och cyklar. Perfekt köp för de som letar efter en cykel som passar fint när man ska cykla till och från jobbet!

Nu när våren är runt hörnet vill vi också tipsa om Gardenstores utbud av nya poolrobotar som gör det busenkelt att hålla poolen ren. Det finns ett bra utbud på Gardenstore där kan också kan shoppa med Klarna och betala efter leverans för smidighetens skull. De erbjuder dessutom fri frakt på köp över 999:- och 90 dagars öppet köp.